Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Midler til at "booste" effekten af Methylphendate/medikenet
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=85&t=54932
Side 1 af 1

Forfatter:  Uhadada [ 05 jul 2018 08:48 ]
Titel:  Midler til at "booste" effekten af Methylphendate/medikenet

Hey Psychedelia! :)

Jeg vil høre, om nogle af jer har erfaringer med, hvordan man evt. kan gøre methylphenidate mere effektivt, når medicinen/stoffet indtages oralt?
Her mener jeg håndhøbs medicin, vitaminer/mineraler, urter, træning osv. altså mere hensigtmæssige metoder og ikke brug af ulovlige midler.

Til info: Jeg tager præparatet medikenet (extended release i kapsler - dem med kugler i) 40mg morgen, 30mg middag, 20mg sen middag og 20mg igen til aften. Planen er at trappe ned på 80mg i alt, så det kommer til at være 30mg + 20 + 20 + 10 eller noget i den stil.

Jeg ved, at kaffe/koffein booster effekten markant. Man skal dog lige vente en halv time til 45 min efter man har indtaget medicinen, ellers kan det "ødelægge" effekten efter min erfaring. Grøn te er også effektivt (koffein + l-theanine) L-theanine "smoother" effekten en anelse, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg tager også medicinen med omega 3 og en multivitamin om morgenen, og min sidste dosis med magnesium, eller ZMA (zinc, magnesium og vitamin b6)

Jeg ved godt, at man ved insufflering kan opnå en større og mere rekreativ effekt, men effekten forkortes dog også markant! Jeg vil blive glad, hvis jeg kan finde noget, som kan give mig en lidt længere effekt. Har også prøvet sublingial indtag (under tungen) men det var nok den mindst effektive måde at indtage medicinen på, for mig.

Håber, at i har noget input/erfaring, som kan gavne. På forhånd tak :)

EDIT: Glemte at nævne, at jeg er dianogtiseret med ADD/ADHD, så det bruges terapeutisk og ikke med henblik på at blive høj.

Forfatter:  Læbepomaden [ 05 jul 2018 10:42 ]
Titel:  Re: Midler til at "booste" effekten af Methylphendate/medike

Ved ikke med methylphenidate, men mener at have læst med amfetamin i hvert fald, at hvis du gør din mave mere basisk end syrlig (drikker mælk i stedet for juice?) Så er udskillelsen af amfetaminen fra systemet langsommere. Men det er jo amfetamin, ellers lyder det til at du har fat i den lange ende mht. At udnytte det bedst muligt.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/