Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Urintest kriminalforsorgen
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=85&t=55765
Side 1 af 1

Forfatter:  Mhf95 [ 19 mar 2019 16:24 ]
Titel:  Urintest kriminalforsorgen

Hej, jeg ved ikke om jeg skriver det rigtige sted. Men anyways, jeg har fodlænke på. Og sidder og leger med tanken om at stikke kriminalforsorgen en kammerats urin til deres test da den er ren. Kan de på nogen måde finde ud af om det er mit urin eller ej. De har fået en urin prøve af mit eget før, har lidt nøjer da de beder mig skrive under på det er mit urin hver gang. Jeg ved de sender den til et laboratorie og blive testet, men tester de virkeligt dna der? Hvis nogen kan hjælpe med et svar ville jeg blive MEGET glad. På forhånd tak :) .

Forfatter:  Frugthat [ 19 mar 2019 21:06 ]
Titel:  Re: Urintest kriminalforsorgen

Det lyder højst usandsynligt at de laver analyser af dna på dine urinprøver. Selvfølgelig beder de dig love på spejderære at det er din egen, og da især hvis de netop ikke analyserer for at finde ud af det.

Forfatter:  IWANTALCOHOL [ 20 mar 2019 00:55 ]
Titel:  Re: Urintest kriminalforsorgen

jeg tænker at du skal overveje om urin test der er er "ren" er en stor nok fordel til at det står mål med besværet ved at finde en kammerats urin og give dem og så finde ud af om straffen står mål med forbrydelsen dvs du bør finde ud af hvad straffen er for at forfalske urinprøver .

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/