Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 15 jul 2020 14:33


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 07 jan 2005 17:53 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 30 jan 2001 02:01
Indlæg: 3348
Geografisk sted: Danmark
Psykedeliske stoffer.
Det er vigtigt at forstå at psykedeliske stoffer ikke er legetøj og at de kræver en vis forberedelse for at få det maximale ud af dem.

Jeg har her lavet en lille liste over små praktiske ting der kan hjælpe dig første gang du skal indtage Psykedeliske stoffer.


- Sørg for at være veludhvilet og i godt humør. Alle oplever nervøsitet første gang, dette er helt almindeligt og helt i orden så længe du husker på at slappe af og flyde med strømmen.

- Tag telefonen ud af væggen der findes ikke noget mere frustrerende end at have smukke visual for så, at blive afbrudt af helvedesmaskinen der står og brøler på bordet. Alene tanken om at skulle snakke med forældre eller svigerforældre kan i sig selv være stressende.

- Fjern eventuelle spidse og skarpe genstande fra den umiddelbare omkreds af hvor i tripper. Nogle gange kan motorikken fejle så voldsomt at det kan blive farligt. Better safe than sorry.

- Sørg for at have købt rigeligt med proviant til turen så i ikke skal vælte ned i den lokale kiosk og købe ind midt i det hele. Det kan anbefales at have en masse forskellig frugt og andet lækkert. Fx er jordbær, hindbær, melon og diverse søde drikke.

- Spil gerne noget dejligt positivt og afslappet musik de første gange. Musik har en kæmpe indflydelse på trip så i kan altid eksperimentere med dødsmetal senere, men start blødt.

- Vær omgivet af folk du stoler på og kan lide... Ekskluder objekter eller personer du i forvejen ikke bryder dig om (i hvert fald de første gange). Der er ikke noget værrer end at ligge bånd på én selv fordi man er nervøs for andres reaktion. At trippe kan få ting frem i dig, som har ligget gemt. Folk reagere meget forskelligt, nogle begynder at græde enten af glæde eller sorg, nogle bliver indelukkede mens andre bliver meget empatiske og udadvendte.

- Sørg for at have rigeligt med underholdning til de aktive perioder af trippet. Fx kan blyanter og papir være en rar gode at have ved hånden. Mange oplever øget kreativitet under påvirkning så der kan evt. også eksperimenteres med andre former for udtrykkelsesmidler.

- Dekorer jeres omgivelser. Levende lys og andet der skaber en rar stemning kan også hjælpe til at bære situationen i den rigtige retning. Andet kunne fx være: lavalamper, plakater, wallhangings, blacklightrør og meget andet….

- Et trip er som en rejse, sørg for at have fred og ro til at nyde den. Når det kommer til mental forberedelse er det bedste at få afklaret alle småproblemer, det være sig indkøb, rengøring, lektier og den slags, inden du går i gang. På den måde har du mindre at bekymre dig om når trippet går i gang og det bliver nemmere at slappe af.

- Hvis det er muligt kan i anskaffe jer nogle benzodiazepiner. Disse kan bruges som sidste udvej hvis i føler at i gerne vil have noget der kan tage brodden af, skulle det gå over gevind. Disse skal dog holdes som absolut sidste udvej, da man bestemt også kan lære noget af dårlige trip, det kræver dog disciplin og et køligt overblik hvilket ikke altid er tilstede.
Læs også psychedelisk krise så du ved hvad du skal gøre i tilfælde af dårlige reaktioner.

Den kan findes her http://www.psychedelia.dk/leksikon/?artikler/krise_faq

- Mht. til madindtag er der forskellige meninger om dette. Nogle mener, at man skal faste nogle timer i forvejen for at undgå kvalme under trippet mens andre mener at en fuld mave hæmmer kvalme og giver en større ro i kroppen.

- Vær omhyggelig med at få udmålt dosen korrekt. Mange stoffers effekt er direkte lig med mængden du indtager. Start lavt, du kan altid prøve at forøge dosen næste gang hvis det skulle friste.

Skulle du alligevel føle dig fristet til at redosere så start med at give stoffet tid til at virke før du overhovedet overvejer at forhøje dosen. Mange bliver utålmodige og indtager bare noget mere for bare at blive overraskede når den første dose sparker. En meget almindelig grund til at folk får en dårlig oplevelse er pga. for høje doser.

- Prøv at undgå at kombinere stoffer med andre de første gange du forsøger dig med dem. Et stofs dynamik er ofte unikt for netop det og bør læres at kende grundigt før man forsøger at blande det med andre.

- Og for guds skyld så start din karriere med psykedeliske stoffer i trygge og sikre rammer. Lad nu være med at tage til rave eller drukfest de første gange. Høj musik og mange mennesker leder som regel bare til en følelse af kaos og ubehag. Det er som tommelfingerregel også de færreste psykedeliske stoffer der egner sig til at gå i byen på, dog skal det siges at nogle lidt mere erfarne brugere ynder at tage fx LSD til raves så helt umuligt er det ikke, men bare hold dig fra det de første par gange.

- Lav altid lidt research på det stof du planlægger at indtage. Nogle stoffer gør brug af en såkaldt MAOI (Monoamine Oxidase Inhibitors) som gør det livsfarligt at indtage bestemte typer fødevarer. Så vid hvad du roder med. Her er lidt adresser der kan hjælpe lidt med din søgning:
http://www.psychedelia.dk (husk at bruge søgefunktionen)
http://www.erowid.com
http://www.google.com

- Forsøg aldrig at køre bil eller på anden måde have ansvar for noget som kan bringe dit eget eller andres liv i fare!!!

- Det er meget almindeligt at opleve en smule kvalme og/eller rastløs energi lige når substansen begynder at virke, men slap af og træk vejret dybt. Dette vil med 99% sikkerhed aftage når først at stoffet for alvor begynder at virke.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Begynderdoseringer af almindeligt fremkommende psykedeliske stoffer.
Det er vigtigt at dette blot er henvisende doser som på ingen måder behøver være de rigtige for alle. Husk på at alle reagerer forskelligt på forskellige psykoaktiver.

Psilocybinsvampe
Cubensis: 1.5 gram tørrede eller 15-20 gram friske
Spids nøgenhat 1gram tørret eller 10 – 13 gram friske
http://www.psychedelia.dk/leksikon/?ent/psilocybin/info
http://www.erowid.org/plants/mushrooms/mushrooms_basics.shtml

LSD
- 100mics hvilket vil sige ca. 1 blottermærke eller 1 dråbe flydende.
Dette er selvfølgeligt udelukkende et henvisende bud da den eksakte koncentration af væsker og blotters meget tit ikke kendes.
http://www.psychedelia.dk/leksikon/?syn/lsd/info
http://www.erowid.org/chemicals/lsd/lsd_basics.shtml

MDMA
- 75mg
http://www.psychedelia.dk/leksikon/?syn/mdma/info
http://www.erowid.org/chemicals/mdma/mdma_basics.shtml

test af forskellige Ecstacypiller kan findes her: http://www.ecstasydata.org/results.php

Meskalin
- 200-250mg
http://www.erowid.org/chemicals/mescaline/mescaline_dose.shtml
Det er svært at sige hvor meget dette vil svare til i kaktuskød da indholdet af meskalin svinger meget i dem alt efter levevilkår og tid på året.
Se om san pedro dosering her
http://www.psychedelia.dk/leksikon/?ent/san_pedro/info
http://www.erowid.org/plants/cacti/cacti_sanpedro_potency_faq.shtml

Ayahuascha (DMT + MAOI)
http://www.psychedelia.dk/leksikon/?ent/dmtent/info
http://www.erowid.org/chemicals/ayahuasca/ayahuasca_basics.shtml

Rød fluesvamp (Amanita muscaria)
- 5gram tørret svamp
http://www.psychedelia.dk/leksikon/?ent/rod_fluesvamp/info
http://www.erowid.org/plants/amanitas/amanitas_dose.shtml

LSA i form af Baby Hawaian Woodrose (Argyreia Nervosa) eller Morning Glory (Ipomoea Violacea).
- ca. 4 stk. Baby Hawaiian woodrose frø.
- 120 stk. morning glory frø.
http://www.psychedelia.dk/leksikon/?ent/hbwr/info
http://www.erowid.org/chemicals/lsa/lsa_dose.shtml


Senest rettet af DR-D 21 jan 2005 17:24, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Hector Salamanca og 6 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team