Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

DDoS Angreb
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=9&t=52192
Side 1 af 1

Forfatter:  Optimus Crime [ 07 aug 2016 19:33 ]
Titel:  DDoS Angreb

Natten til igår blev Psychedelia.dk ramt af et DoS angreb*

DoS angreb kræver på ingen måde talent, det er noget man kan betale fra, meget billigt endda. Et angreb som det vi var udsat for, koster under 100kr.
På et tidspunkt blev trafikken til Psychedelia.dk så stor at det forstyrrede infrastrukturen hos vores udbyder, der derfor besluttede at null route vores IP, og derfor kunne boardet ikke tilgås.

Ca. kl 13 i dag stoppede angrebet og vi kom online igen, og der har ikke været yderligere angreb siden.

Hvem gerningsmanden er har jeg ingen anelse om. Selv hvis jeg gjorde villle vi ikke få noget ud af at melde det til politiet, det er simpelthen for lille en sag til at de gider røre den.

Det er svært for en side på Psychedelias størrelse at gardere sig 100% mod DoS angreb. Vi lejer bare en lille VPS og har slet ikke infrastrukturen til at kunne tage i mod flere GB/s.
Der _er_ heldigvis enkelte ting vi kan gøre for at forsvare os mod den slags angreb i fremtiden, og det er jeg allerede i gang med.

Det også svært at finde et motiv, for hvorfor nogen ville angribe Psychedelia.dk, men jeg tillader mig at spekulere.
Vi må gå ud fra at gerningsmanden har en usædvanligt lille penis, jeg snakker en helt mikroskopisk en. Han er en omvandrende fysisk manifestation af seksual frustration.
Aldrig i hans liv har han oplevet at kunne tilfredsstille en kvinde eller fyr.
Aldrig har han selv oplevet seksual tilfredsstillelse da hans minipenis er så frastødende at se på, at ingen nogensinde har villet nærme sig den.
Fredag aften sad han alene foran sin computer, 78 PornHub tabs åbne i Chrome.
Han forsøgte i timevis at onanere bare for at opleve en eller anden form for seksual lettelse, men det viste sig selvfølgelig at være umuligt i det den er så lille, at der ikke er noget at tage fat i.
I frustration og desperation besluttede han sig for at nu skulle det satme gå ud over nogen, så han fandt nogen af de penge han havde fået af sin mor til fredagssnold tidligere på aftenen, og betalte for et DoS angreb mod Psychedelia.dk, en side fyldt med folk med helt normale penisser.

Vi kan ikke sikre os 100% mod den slags angreb, men om et par dage når jeg fået implementeret den løsning Linodes support hjalp med at skrue sammen, burde vi kunne stå stærkere i mod i fremtiden.

Vores udbyder forærede os 1GB ekstra RAM til vores server efter angrebet.

Der kan forekomme nedetid i løbet af i aften, ikke mere end 20-30 minutter, da jeg roder med serveren.

* https://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack

Forfatter:  Andrusha [ 08 aug 2016 10:35 ]
Titel:  Re: DDoS Angreb

Jeg er meget enig i den foreløbige analyse; problemet kredser til syvende og sidst om penis.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/