Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Psychedelia er på Facebook
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=9&t=56066
Side 1 af 1

Forfatter:  Frugthat [ 30 jul 2019 12:39 ]
Titel:  Psychedelia er på Facebook

Det er som sådan ikke en nyhed, da vi faktisk har været det længe, dog med meget lidt aktivitet.
Men hvis man skulle have misset det, kommer her et egentligt nyhedsopslag, som der i øvrigt heller ikke har været mange af på psychedelia.dk i lang tid.

I kraft af den seneste tids ændringer i administrationen af Psychedelia.dk, har blandt andet jeg selv taget over fra tidligere admins på facebook, og derfor vil der fremadrettet være mere aktivitet fra facebooksiden end der tidligere har været. Dog uden at ville spamme jer hver dag, det kan vi vist godt love.
Der vil naturligvis være stof-relaterede nyheder, historier fra internettet samt guldkorn her fra boardet og andet med relevans for alle jer med interesse i Psychedelia og de emner vi beskæftiger os med her, stort som småt.

Reglerne for gruppen er mere eller mindre de samme som på boardet her.

Vi er endnu er relativt lille skare af følgere, muligvis pga. den socialt stigmatiserende problematik med at vedkende sig et narkorelateret site med sin personlige profil, og givetvis også pga. tidligere manglende aktivitet, men vi håber at i vil joine klubben og være med.

https://www.facebook.com/Psychedelia.dk/

Hvis i har kommentarer til, hvad i tænker en facebookside for Psychedelia skal kunne, eller hvilke emner i forestiller jer at ville interagere med, er i velkomne til at skrive jeres tanker og evt forslag her. Og ellers er der også åbent på facebook for konstruktiv kritik

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/