Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 18 sep 2020 15:37


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 11 okt 2018 11:59 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 05 sep 2018 20:04
Indlæg: 12
hejsa jeg hedder gex. jeg har forsøgt mig med freebase mimosa dmt. 100gram mimos = 1,5g freebase
nu har jeg forsøgt mig med acacia confusa og brugte 300gram og havde INGEN gevinst. så søger erfarne folk der har lyst til at starte en rigtig lærerig debat, i området omkring extractioner, dmt og changa og hvad vi ellers går og er nysgerrige efter :) desværre er det SUPER svært at finde erfarne folk at spørge. da de fleste er blevet hjernevasket til at tro at dmt er et narkotika og er farligt osv.
jeg lavede min extraction præcis som med mimosaen. 50g (mimosa eller acacia) til 750ml vand. 50g lye per 50g mimosa. og 50ml naphta pr 50g mimosa.
tilberedningen var således.
lavede det i en 5 liters dunk med destilleret vand. blandede acaciaen med vandet rystede aggresivt i 3 minutter. så lod jeg den stå og komme sig 2 minutter hvorefter jeg begyndte at hælde lye i mixet, 40g pr gang med 2 mins mellemrum. så lod jeg den færdige blanding stå og komme sig en time hvorefter jeg gav den et varmebad hvorefter jeg begyndte at hælde naphta i. lod den ryste og separere 3 gange før jeg begyndte at ekstrahere. naphtaen ryger så i en glas krukke med låg i fryseren hvorefter den efter 4 timer begyndte at blive cloudy og efter 16 timer blevet gennemsigtig igen. jeg hælder det igennem en tragt og et kaffefilter tilbage i mixet. og til min overraskelse var der INTET at finde i kaffefiltret og kaffefiltret blev stoppet rigtig hurtigt. HMMMM mon det fordi jeg ik fik bragt ph'en langt nok ned inden jeg begyndte at hælde basis ned i mimosa og vandmixet? eller måske fordi det er acacia og det krystallisere sig langt værre ? mon det er dårlig acacia bark jeg har? mange spørgsmål alt for lidt at spørge hjælp mig kære psyvenner


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team