Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 28 jun 2025 16:28

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 56 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3  Næste
Forfatter besked
Indlæg: 26 jul 2007 17:07 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 04 sep 2006 14:03
Indlæg: 393
Geografisk sted: Sønderjylland 6000
Xpert skrev:
2. Tag din Guldbarre på 72% ren chokolade.
Det er vigtigt at det er en fedt-rig version med
masser af kakaosmør da THC skal bindes hertil


jo renere chokoladen er jo Mindre fedt er der vel i!!??


Eller hva?? :roll:


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 26 jul 2007 17:24 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 jul 2002 01:01
Indlæg: 1407
Geografisk sted: Tannhäuser Gate
Nej, faktisk ikke. Ren chokolade består af tre ting: Den pulveriserede bønne, sukker og kakaosmør, så der er stadig en del fedt i ren chokolade, men det er vist hovedsagligt sukkeret der udgør et problem i større mængder.
Sukkeret er dog nødvendigt for at få et nogenlunde spiseligt resultat.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 26 jul 2007 17:34 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 04 sep 2006 14:03
Indlæg: 393
Geografisk sted: Sønderjylland 6000
DeHades skrev:
Nej, faktisk ikke. Ren chokolade består af tre ting: Den pulveriserede bønne, sukker og kakaosmør, så der er stadig en del fedt i ren chokolade, men det er vist hovedsagligt sukkeret der udgør et problem i større mængder.
Sukkeret er dog nødvendigt for at få et nogenlunde spiseligt resultat.


Men jo mindre kakao der er i chokoladen, jo mere fedt er der da!?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 26 jul 2007 17:37 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 jul 2002 01:01
Indlæg: 1407
Geografisk sted: Tannhäuser Gate
Polle pot skrev:
DeHades skrev:
Nej, faktisk ikke. Ren chokolade består af tre ting: Den pulveriserede bønne, sukker og kakaosmør, så der er stadig en del fedt i ren chokolade, men det er vist hovedsagligt sukkeret der udgør et problem i større mængder.
Sukkeret er dog nødvendigt for at få et nogenlunde spiseligt resultat.


Men jo mindre kakao der er i chokoladen, jo mere fedt er der da!?

Ja, jo mere tilsat fedt er der. Ofte knap så gode vegetabilske eller animalske produkter.
En 85% chokolade vil typisk virke mindre mindre fedende end den "dejlige" standard Marabou. I moderate doser, selvfølgelig.
Men fedtet er der stadig til at kunne binde THC'en og det er det vi er ude efter, og så det faktum at en god, mørk chokolade slår alle andre typer til hver en tid.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 26 jul 2007 17:55 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 04 sep 2006 14:03
Indlæg: 393
Geografisk sted: Sønderjylland 6000
DeHades skrev:
Polle pot skrev:
DeHades skrev:
Nej, faktisk ikke. Ren chokolade består af tre ting: Den pulveriserede bønne, sukker og kakaosmør, så der er stadig en del fedt i ren chokolade, men det er vist hovedsagligt sukkeret der udgør et problem i større mængder.
Sukkeret er dog nødvendigt for at få et nogenlunde spiseligt resultat.


Men jo mindre kakao der er i chokoladen, jo mere fedt er der da!?

Ja, jo mere tilsat fedt er der. Ofte knap så gode vegetabilske eller animalske produkter.
En 85% chokolade vil typisk virke mindre mindre fedende end den "dejlige" standard Marabou. I moderate doser, selvfølgelig.
Men fedtet er der stadig til at kunne binde THC'en og det er det vi er ude efter, og så det faktum at en god, mørk chokolade slår alle andre typer til hver en tid.


Men hvorfor så ikke bruge hvid chokolade, da det består næsten kun af kakao-smør?? (hvis jeg har fattet rigtigt)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 26 jul 2007 19:09 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 jul 2002 01:01
Indlæg: 1407
Geografisk sted: Tannhäuser Gate
Det kan du også sagtens, np.
De fleste mennesker er bare mere til den mørke variant, en den hvide. Det er heller ikke lige så nemt at få god, velsmagende chokolade, som mørk.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 00:47 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5099
Polle pot skrev:
DeHades skrev:
Polle pot skrev:
DeHades skrev:
Nej, faktisk ikke. Ren chokolade består af tre ting: Den pulveriserede bønne, sukker og kakaosmør, så der er stadig en del fedt i ren chokolade, men det er vist hovedsagligt sukkeret der udgør et problem i større mængder.
Sukkeret er dog nødvendigt for at få et nogenlunde spiseligt resultat.


Men jo mindre kakao der er i chokoladen, jo mere fedt er der da!?

Ja, jo mere tilsat fedt er der. Ofte knap så gode vegetabilske eller animalske produkter.
En 85% chokolade vil typisk virke mindre mindre fedende end den "dejlige" standard Marabou. I moderate doser, selvfølgelig.
Men fedtet er der stadig til at kunne binde THC'en og det er det vi er ude efter, og så det faktum at en god, mørk chokolade slår alle andre typer til hver en tid.


Men hvorfor så ikke bruge hvid chokolade, da det består næsten kun af kakao-smør?? (hvis jeg har fattet rigtigt)

Kakaofedtet er størst ved stort indhold af kakao, og der er ca. ingen kakao i Hvid chokolade.. I hvert fald ikke det jeg har indtaget.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 01:06 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 jul 2002 01:01
Indlæg: 1407
Geografisk sted: Tannhäuser Gate
Det er faktisk rigtigt nok. Ved produktion deler man det i 'solids' og kakaosmør. Pulveret giver den mørke farve og den meget rige chokolade smag, mens smørret er med til at give en lækker konsistens når man spiser det. Fedtindholdet kan sagtens være det samme i hvid chokolade som i mørk, men det meste af det hvide chokolade der er tilgængeligt er noget klægt stads af en lav kvalitet, så der skal man oftest have fat i specialbutikker. Desuden tror jeg at en kop varm, hvid chokolade vil være en noget særpræget oplevelse.


Top
 Profil  
 
 Titel: tja
Indlæg: 27 jul 2007 02:11 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 27 dec 2006 02:16
Indlæg: 783
Geografisk sted: I centrum af solsystemmet.
Det ville nok minde om noget helt andet, som jeg ikke vil sætte ord på her af frygt for fuck rummet, men tror at det kunne gøre oplevelse en smule bizar.


Senest rettet af hehēlios 27 jul 2007 22:48, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 12:02 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 18 dec 2006 13:54
Indlæg: 305
Geografisk sted: paradisæblevej 111
Kan man smelte hvid chokolade? eller chokolade med højt mælkeindhold?


Synes jeg da altid jeg har fået af vide man ikke kan ?

mini-krøl


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 12:18 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 jul 2002 01:01
Indlæg: 1407
Geografisk sted: Tannhäuser Gate
Det kan man da sagtens, jeg har lavet mange desserter med smeltet hvis chokolade. Fik du nogen særlig grund til at man ikke skulle kunne det?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 12:20 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 18 dec 2006 13:54
Indlæg: 305
Geografisk sted: paradisæblevej 111
det er nok bare mig der er en nar så... :S hehe... ej men jeg var bare lidt småsikker på det.

Men altid lærerigt at tage fejl

mini


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 12:24 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 jul 2002 01:01
Indlæg: 1407
Geografisk sted: Tannhäuser Gate
Helt klart.
Fx lærte jeg meget første gang jeg skulle dække en kage med hvid chokolade og ikke vidste der skulle tilsættes smør.
Den var ikke til at skære igennem :D


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 12:26 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 18 dec 2006 13:54
Indlæg: 305
Geografisk sted: paradisæblevej 111
haha :)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 17:45 
Tak for opskriften :)
Vi er 3 gutter som sidder og venter spændt nu :)

men vi havde dog kun mørk chokolade fra marabou


Top
  
 
 Titel:
Indlæg: 27 jul 2007 18:15 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 jul 2002 01:01
Indlæg: 1407
Geografisk sted: Tannhäuser Gate
Der er der ihvertfald også fedt nok i ;)
God fornøjelse :)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 01 sep 2007 09:36 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 20 jun 2007 20:46
Indlæg: 617
Er igang med at lave en kop lige nu! :D

Edit: Føj for satan hvor det smager grimt.. jeg lavede det med skunk, og det lort smager altså ikke godt når det kommer ind i munden! :P


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 01 sep 2007 17:54 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 28 aug 2007 13:19
Indlæg: 1
hvor meget er en dose thc/hash lige?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 01 sep 2007 18:00 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 20 jun 2007 20:46
Indlæg: 617
Urban-Ninja skrev:
hvor meget er en dose thc/hash lige?


det er vidst ret individuelt...


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 02 sep 2007 17:54 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 19 aug 2007 08:48
Indlæg: 76
bliver man lige så skæv ved at drikke kakaoen som at ryge den samme dosis i en bong?


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 56 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3  Næste

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team