Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 08 maj 2021 21:44


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Flydende LSD
Indlæg: 22 dec 2010 04:33 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 mar 2009 23:51
Indlæg: 274
Geografisk sted: Kbh.
Substans/er: LSD
Setting: Hjemme eller hos ven
Var du sammen med andre: Nej
Erfaring: Ved en hel del efterhånden

Dosering og anden informaton om substanserne
En grøn dråbe fra Sandoz

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm.
Alene nytårsdag uden tømmermænd men lettere vinterdeprimeret og generelt fremmedgjort.

Triprapporten
For snart to år siden investerede jeg i et nogle sukkerknalder, som hver indeholdt en dråbe grøn væske, der skulle være ren LSD 25. Jeg havde talt med fem forskellige mennesker, som havde drukket af samme lille flaske, og var forsikret om, at sådan en dråbe skulle tages alvorligt. Derfor røg sukkeret i fryseren i et lille års tid, mens jeg prøvede at samle mod og fellow travelers. Det endte med, at førstnævnte lykkedes først. Det skal måske lige siges, at jeg har taget ”syre” omkring en halv snes gange. Det har dog været i form af enten trækpapir eller microdots, som, på en eller anden måde, efterlod indtrykket af, at der måske var mere at hente ud af denne tilstand, end impromptu amatørpsykoanalytik, diffuse, religiøse symboler og umotiverede grineflip (jeg har aldrig hallucineret på LSD).

Så det var med en vis bæven i knæene, jeg opløste en sukkerknald af The Real McCoy i et glas vand, rørte det op og hældte halvdelen af det over i et identisk glas, (jeg er lidt af en tøsedreng, når det gælder dosering, især af ukendte compounds), drak det første glas, fyldte det igen med rent vand og bundede, og satte mig til rette i sofaen, mens jeg tændte for Casino Royal på DR 1, og gav mig til at rulle joints på stribe. Det var dagen efter nytårsaften; jeg havde det ok, selvom jeg havde lukket og slukket for festen i idrætshallen i sydhavnen morgenen før. Jeg havde indtaget et let måltid af penne i flødesovs, og var ved at inhalere den første smøg og et forsigtigt glas rødvin, da jeg drak glasset med sukkerknalden.

En time senere kunne jeg kun registrere en svag kildren i håndfladerne. Jeg overvejede kortvarigt at drikke det andet glas, men huskede mig selv på, hvor mange folk der er kommet galt af sted på den konto. I stedet røg jeg en joint. Og så kom trippet. Egentlig var jointsne ment som noget at falde tilbage på, hvis trippet blev for intenst. Jeg har før overdøvet et trip med hash, men denne gang røg jeg lige, da det begyndte, og blev ved med at ryge de næste 10 timer. Mange andre end mig har brugt cannabis til at styre mere heftige entheogener (Hallucinogen = Skib + Cannabis = Ror), men jeg ærgrer mig alligevel (retrospektivt og i sikkerhed) over ikke at have oplevet det rene trip.

Og dog; jeg skal ikke klage. Da Mads Mikkelsen begyndte at prygle James Bonds pung, slukkede jeg for fjerneren og satte noget tibetansk folkemusik på. Jeg har aldrig brudt mig om det: En precursor til Captain Beefheart og metalsatanikerne i Norge og Florida. Alt elektrisk lys var slukket, erstattet af masser af levende lys. Jeg lagde mig ind på min seng og lukkede øjnene. De tibetanske munke messede og growlede (og hostede!), mens jeg forgæves udforskede indersiden af mine øjenlåg. Til gengæld havde jeg jern på.

Efter at have vandret fnisende rundt i lejligheden, vendte jeg tilbage til min seng og læste i Dr. Strassmans ”The Spirit Molecule”, men det var meget kedeligt. Jeg kunne sagtens læse, selvom jeg kunne føle trippet ret kraftigt, det gik bare lidt langsommere end normalt. Og så var det, helt objektivt, en meget kedelig, nogle ville sige overflødig, del af bogen. Til sidst blev jeg så fokuseret på det, der rørte sig mellem mine ben, at jeg onanerede – bare for at få den energi ud af billedet (og det virkede – fik en vild orgasme!) – og satte noget andet musik (de nye plader med Steely Dan) på og røg nogle flere joints. Så røg jeg på totalt musik- og lykketrip, som varede resten af natten.

Nuvel, der var, helt objektivt, et veritabelt fyrværkeri af neurotransmittere som oplyste min hjernes himmel. Men hvad kan jeg bruge det til? Er jeg blevet så syret oven i hovedet, at jeg kan tage selv det ultimative trip og bare trække på skuldrene? Eller er jeg en chicken shit jerk-off, som ikke engang har nosser til at tage et ordentligt mandfolketrip, bare én gang? Faktum er, at jeg hyggede mig helt vildt, chattende og e-mailende, alene i stearinlysets og computerskærmens skær. På trods af mit barnlige instinkt til at ringe alle mulige folk op, eller gå ned på gaden, som jeg trods alt kunne styre.

I nogle (korte) perioder følte jeg mig slet ikke påvirket, for så at bemærke at jeg er midt i et hysterisk grineflip, fordi jeg gestikulerer mystiske tegn i luften, idet musikken, eller jeg selv, er genial. Men jeg kunne stadig skrive, om end lidt langsomt. Kæmpe grineflip, musik, skriveri og chat. Og så fremdeles indtil kl. ca. 7.30, hvor jeg væltede til køjs afventende den søde søvns nådegave, følelsesmæssigt mæt og udkørt, og sikkert præcis i dét øjeblik missede jeg hele pointen i mit trip. Hvorom alting er …

Jeg havde det psykisk ret dårligt på det tidspunkt, hvilket faktisk er/skulle være et ufordelagtigt udgangspunkt for at indtage entheogener/hallucinogener. Men jeg traf mine forberedelser og tog chancen, hvor stor den så end var, og jeg syntes faktisk, nogle måneder efter, at en sky var lettet og at jeg, på en eller anden måde, har fået bestemte metafysiske såvel som følelsesmæssige ”tematikker italesat”. Fuck, jeg har fået det bedre (selvom jeg var lidt skrøbelig i dagene efter)! Måske skal jeg bare tage det som en reminder om andre, mere intense, trip, for følelsen jeg sad tilbage med var: Alt er godt; alle skal bare slappe af og være ærlige og søde overfor hinanden; vores problemer er grinagtige i et kosmisk perspektiv. Ganske banalt, men virkelig tilfredsstillende. Næste gang tror jeg, jeg tager en hel sukkerknald. Det var en dejlig følelse (måske fordi jeg var opmærksom på set & setting), men jeg vil gerne nå dybere ind. Selvfølgelig er grineflip og onani og harmoni skidegode i sig selv, men jeg har bare haft meget dybere oplevelser og erkendelser på førnævnte trækpapir og microdots. For ikke at nævne svampe ... Så min konklusion må være, at set & setting betyder rigtig meget, netop fordi de er forudsætningerne for en "heroic dose". Cirka et halvt år efter trippet tog jeg det resterende halve trip med op i en vens sommerhus. Det endte med, at jeg tog halvdelen (= 1/4 dråbe), og to venner delte resten ( 2x1/8 dråbe). Deres tilbagemeldinger var ambivalente, og selv kunne jeg knap nok mærke det. Noget af tiden, for det kom i bølger. Jeg vandt fx i poker, selvom jeg konsekvent ikke kiggede på min hånd, før jeg foldede eller satsede. Så min konklusion er så banal og "konventionel" som de fleste andre: "Set & setting er altafgørende, men en tilstrækklelig kraftig dosis er ligeså vigtig; det er saliggørende at erfare den kosmiske kærlighed og altings forbundethed på første hånd; dette compound skal behandles med respekt, osv. N.B. Det er i skrivende stund næsten et år siden den dejlige nytårsdag henrandt, men jeg har hverken travlt eller tøven. Hvad der vil ske, vil ske.

Tidslinje:

21:30: Drikker lortet.
22:30: Ryger en joint og lortet begynder at virke.
00:00: Ryger en joint til og onanerer.
01:30: Ryger en joint til.
05:30: Ryger en joint til.
07:30: Godnat

_________________
"Turn on, tune in, listen carefully." - Simon G. Powell


Top
 Profil  
 
Indlæg: 22 dec 2010 14:47 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 sep 2010 00:01
Indlæg: 201
Geografisk sted: Somewhere on the edge of the desert
Det lyder som et helt i gennem dejligt trip, god rapport også! Rigtig fedt med en tidslinje også, kan være svært at finde rundt i de historier, fra tid til anden ;)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 23 dec 2010 00:37 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 mar 2009 23:51
Indlæg: 274
Geografisk sted: Kbh.
Hey, dude. Tak for de venlige ord. Det var ganske rigtigt et helt igennem dejligt trip. Jeg havde ellers forberedt mig på at arbejde med nogle følelsesmæssige problemer, men der kom bare ikke noget. At der så heller ikke kom nogen CEV, var jeg sgu lidt skuffet over, men hvad fanden. Noget lidt pudsigt er også, at jeg først fik "det kosmiske perspektiv" (hvor alle ens problemer og hang ups og mind games virker ubetydelige og latterlige) dagen efter trippet. Og det holdt i en uges tid. Sådan husker jeg det i hvert fald.

_________________
"Turn on, tune in, listen carefully." - Simon G. Powell


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team