Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 27 sep 2021 12:54


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 03 apr 2018 22:29 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 04 jul 2017 05:13
Indlæg: 33
Substans/er: Amf, coke og hash
Setting: Hjemme
Var du sammen med andre: Ja
Erfaring: Første gang på amf. Kender coke og hash meget godt

Jeg vågner og bliver overvældet af tanken om, at mine stoffer kunne lige i brevsprækken, denne første dag efter påskeferien. Jeg tager tøj og klipklapper på, går ud og tjekker postkassen. Ganske fornøjeligt lå der 2 breve. Tænkte YES, da jeg var blevet scammed tidligere af den samme vendor fra deepweb (eller taget i tolden. Som jeg håber på).
Jeg får åbnet pakkerne og i ligger der 10x viagra (til narkodilleren;) ), 1g god ammo, 1g fishscale kokain og 10 xanax hvor af en ven har købt 4. og jeg har endnu et gram coke på vej, fra en anden vendor.
Der bliver til mange gode aftener her. Er hyped over at have fået dem allerede i dag, på trods af påskeferien.
Jeg kommer ind i varmen igen, pakker op og får sendt et par snapchats. Liner en god bane (100mg) op af den gode amf. Får et sus der er for vildt med det samme, og ved med det samme, at jeg har fået fat i det gode shit. The good shit aka. den gode dårlige.
En kammerat ringer og siger han kommer forbi. Lad os kalde ham A. Han kommer inde fra biblioteket og skal ryge med mig. Så jeg får lavet en meget hurtig joint, hiver fat i mine sko og går ud for at møde ham nede af stien med jointen tændt. Jeg mødes af et godt håndtryk og et smil. Kunne se han var på til at suge mary.
Efter vi er gået lidt og får snakket lidt får han jointen, og han siger med det samme at den smager fucking godt :lol: synes da også selv den var god, nok en af de bedste jeg har lavet. Mine venner er begyndt at lave 1-lags joint mens jeg stadig holder fast i det gamle cone.
Vi kommer hjem, jeg sniffer en bane til og vi får lavet en joint. Cone metoden :peace:
En anden ven som vi kalder B er på vej og jeg glæder mig til at vise mit stash til ham. Da han kommer ind af døren er jeg helt oppe i skyerne og flyve, danser rundt mens jeg hører Basshunter. (Har en ting med altid at gøre det på coke, og det skulle self også prøves på amf.)
Timerne går, streg efter streg, og beslutter mig for at prøve noget af
Tager en streg af coken, mærker aldrig noget imens jeg sniffer cokestregen. Heller ikke denne gang.
Efter 10 min slår det ind, god behagelig coke fornemmer jeg. Meget euforisk og mit humør lettede endnu en gang til et højere niveau. Jeg dansede igen til basshunter.
Timerne går mens vi får røget nogle joints og hygget max. Min ven A er gået for et stykke tid siden og min ven C er kommet. Han ryger ikke men er cool med vi ryger. Det er længe siden jeg har set ham så havde glædet mig til at han kom. Et godt håndtryk igen og vi snakker som vi plejer.
Jeg får min ven B til at hjælpe mig med at line 2 baner op, lidt over 100mg i alt og når kun igennem 1,5 streg hvor jeg simpelthen bliver så ramt at jeg ikke kan suge mere. Farverne bliver meget forstærket og føler min krop bliver meget tung. Tænker med det samme på at gemme det sidste til senere og at jeg kun vil tage det hvis disse symptomer ikke bliver forstærket.
Vennerne og jeg bliver enige om at bestille pizza. Har personligt ingen appetit når jeg er på andre stoffer end hash, så ender med at kæmpe mig igennem en halv pizza hvor jeg sidder i skrivende stund med resten lige og kæmper med resten. Ved det er sundest at få noget ned, og det er kun derfor jeg spiser.
Dette var min dag indtil videre, tager ikke flere streger i aften. Har i alt taget 0,5g amt og 0.1g coke. Og 3g hash fordelt mellem 2-3 personer. men går med tanken om at tage de sidste 0,5g ammo eller 0,25g coke fredag eller lørdag sammen med en veninde som jeg har en en hot aftale i byen med.
Det var alt jeg orkede at skrive for i aften, passer rimelig godt med jeg er nået til nu hvor jeg sidder og skriver til jer <3 og C ser champions league.
Håber i vil kommentere på min første triprapport. Namaste med ønske om en god aften og pas nu på jer selv derude.

edit: har læst posten igennem og fundet nogle enkelte typos, men er for knast til at rette det og synes det har sin charme at det er skrevet i momentet så lader dem være :mrgreen:


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 apr 2018 11:46 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2705
Geografisk sted: Kolding
Du skriver at det er første gang at du prøver amf og så vælger du at sniffe 100mg og konstaterer bagefter at det må være godt. Sorry men det er fandme dumt! Selv med middelmådig amfetamin vil 100mg (især første gang) give masser rus. At du så vælger at sniffe mere og oveni det også sniffer coke er endnu dummere. Sorry men synes lige du burde overveje, hvad du laver og måske lige læse op på eventuelle konsekvenser.

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Indlæg: 05 apr 2018 00:34 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 feb 2008 20:46
Indlæg: 615
Geografisk sted: København
Når vi forsøger at kommunikere HR er det altså en balancegang imellem pisken og guleroden, Buttkraken. Der er jo ingen grund til at skræmme folk væk!

_________________
Moralpolitik er klasseundertrykkelse!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 05 apr 2018 13:11 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2705
Geografisk sted: Kolding
Lille Rødhætte skrev:
Når vi forsøger at kommunikere HR er det altså en balancegang imellem pisken og guleroden, Buttkraken. Der er jo ingen grund til at skræmme folk væk!

Nej det er også rigtigt nok. Var måske lige gammel og sur nok måske. Men synes nu ikke det var fordi jeg var grov eller noget, så jeg står stadig ved mit indlæg. Det er jo ikke ligefrem det mest gennemtænkte han/hun har haft gang i. Det lyder det i hvert fald ikke til imo.

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Indlæg: 27 jun 2018 22:40 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 jun 2010 23:00
Indlæg: 1168
Geografisk sted: Køleskabet
100mg amfetamin er i overkanten, når det første gang. Det er altid en god idé at lave en allergitest, når man forsøger sig med et nyt stof, og især når det kommer fra en ukendt kilde.
Dog skal der en del amfetamin til, før man nærmer sig en dødelig dosis, så det er ikke den værste brøler at begå sig. Det er blandingen af coke og amfetamin tilgengæld, da de potenserer hinanden og øger risikoen for et hjerteanfald eller sågar stimulanspsykose markant.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team