Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 23 jul 2024 17:38

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 09 jul 2023 05:49 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 09 jul 2023 04:35
Indlæg: 1
Hej allesammen

Der kommer en længere smøre nedenunder, da jeg fik den fantastisk idé, her i min morgenkoger at spørge jer til råds da jeg ikke umiddelbart kunne finde det svar jeg ønskede ved søgning på alm. vis.
Som der står i titlen, ønsker jeg at stoppe mit misbrug af kokain og har behov for at spørge nogle til råds med erfaring og som eventuelt kan sætte sig ind i min situation

Lidt om mig; Jeg er diagnosticeret med Aspergers, dog i en mild version. Det betyder for mig, at jeg har utrolig mange udfordringer i sociale sammenhæng også er mit syn på verden meget firkantet, det gør at når jeg møder personer i mit liv som acceptere mine skævheder, binder jeg mig meget tæt til den person.
Jeg er startede med at eksperimentere med andet end alkohol sammen med en kammerat i start 20'erne. Han har haft en ubehagelig opvæskt hvilket har resulterede i at han allerede i en tidlig alder havde prøvet lidt af hvert.
Det første stof jeg prøvede var MDMA -og holy shit, om det var mit drug, og forbruget voksede ekspotionelt, i den forstand at vi hurtigt kunne kværne 1 pose sammen med et shot.
Efter nogen tid, prøvede jeg kokain, som jeg på ingen måde havde samme følelse med, det var ret kedeligt ift. Så jeg holdt mig til MDMA indtil nedturerne blev længere og længere og gjorde jeg ikke kunne passe mit arbejde.
Jeg har siden prøvet Ecstasy, amf, div. psychadeliske piller og så ketamin hvilket altid resultere i jeg ligger på et eller andet badeværelses gulv somewhere hvor jeg delvist er ved bevidsthed - jeg tænker det er fordi jeg tager det som jeg tager kokain.

Min kammerats forbrug stak af, han søgte ofte efter at presse grænser, som ofte var ved eller endte galt. Han var ikke til at tale til "fornuft" så jeg trak mig fra ham og ser ham ikke længere.

Jeg begyndte at se nogle andre kammerater for at få et 'change of scenery', og det fungere i en periode.. også ramte corona og så blev alt til privatfester med stoffer som var normalt.

Dem har jeg nu også trukket mig fra som jeg efterhånden har indset at jeg ikke kan sige nej og simpelthen ikke kan abstrahere fra at assiocere dem med at skulle tage kokain når alkohollen slår.

Mit nuværende forbrug er udelukkende kokain.
Jeg forsøger så vidt muligt at holde mig fra alkohol, dog kommer trængen til at slå hjernen fra og tage ud med drengene engang i mellem, som altid ender med vi tager kokain.
Jeg er dog begyndt at tage det alene, og når jeg er sammen s med min familie, dog fortsat kun i weekenderne.
Jeg ser dette som et misbrug.

Jeg har været i et misbrugsforløb i over et år ('gennemført')
Jeg har forsøgt antabus.
Jeg drikker i mindre grad.

Mit issue er nu, de få venner jeg nu engang har, tager alle sammen stoffer. Jeg har talt med dem om mit issue, men de ser det ikke som et problem.
Jeg tænker det fornuftige ville være at trække sig fra dem, men samtidig risikere jeg at stå uden nogen somhelst tilbage i mit liv. Hvilket jeg nok ikke er villig til da jeg har det så svært ved at skabe nye venskaber.
Før i tiden var min hobby at game, men det har jeg mistet lysten til. Så jeg har ingen hobby eller en reel lyst til at finde en.

Hvad tænker i jeg kan gøre, eller hvad har i gjort hvis det er lykkedes for jer at stoppe?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 jul 2023 16:53 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 05 jun 2022 12:34
Indlæg: 132
Har delvist en historie der minder om din. Fik også aspergers diagnose og selvmedicinerede med alkohol og kokain.
Jeg begyndte at studere naturmedicin og helbredte mig med midler jeg fandt havde solid evidens samt Qigong og meditation for at få urolig energi ud af kroppen som ikke kunne fikses med tilskud.
I stedet for alkohol drikker jeg kava og føler ikke jeg mangler noget når jeg har fået et par kopper, og hvis jeg trænger til en knaser kan jeg tage kanna extract da det giver en lignende effekt som MDMA bare uden bivirkninger og er frisk igen Dagen efter.
Tilskud som stabiliserede mig og var en gamechanger at implementere dagligt var: rhodiola, ashwagandha, bacopa, tongkat ali. Alle adaptogener som har en bredspektret effekt på hele kroppen og får en tilbage i homeostasis selv efter svær stress og tæring fra misbrug. L-tyrosine og mucuna øger dopamin naturligt og kan tage trangen i starten hvis den er helt gal men healer ikke på samme måde som de andre er mere akut virkning.
Breathwork har også gjort en stor forskel, og følger bare videoer fra YT der er efterhånden en del man kan vælge imellem.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 13 okt 2023 16:14 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 aug 2004 19:48
Indlæg: 582
Geografisk sted: Midt i Psychedelianus
Hej ILostMyMind og velkommen til.

Super fedt du har fået lyst til at leve et sundere liv. Det lyder som om du har været skidt til at passe på dig selv, og nu har fået lysten til at vende skuden. Det er et kæmpe skridt allerede.

Det fornuftige er helt sikkert, at komme væk fra den venneflok. Hvis du føler du har et problem, så har du et problem. Jeg vil klart anbefale dig, at finde nogle få gode mennesker du kan hænge med uden at være blæst, og som minimum støtter dig konstruktivt i din beslutning om ikke at hælde knak i tuden. Da jeg selv stoppede mit (forlænget) weekend misbrug, sagde jeg mit job op og flyttede fra den by jeg boede i, for at forfølge en drengedrøm. Og det er ikke fordi mit råd er nødvendigvis at gå så drastisk til værks, men for mig var det virkelig vigtigt, at komme langt væk og få etableret nogle nye vaner og interesser. Dertil stoppede jeg med at drikke mig ned, da det var en primær katalysator i mit destruktive handlingsmønster.

I forhold til det der med ikke at have lyst til, at lave noget, eller finde på noget at foretage sig, så har jeg selv stort held med at tvinge mig selv til, at skabe nogle rutiner, og så praktisk talt tvinge mig selv til at gøre x-ting på et bestemt tidspunkt. Personligt har jeg det modsatte problem; at jeg finder på alt for mange ting at starte på, uden rigtig at blive færdig med noget. Jeg bliver hurtigt træt af én given ting, og får lyst til at lave noget andet. Så det hjælper meget, at jeg har et skema hvorpå der står, at idag gør jeg altså det her i en time i et bestemt tidsrum. Også selvom det bare er, at klokken 12:00 mediterer jeg i 10 minutter hver eneste dag. Så kan man altid bygge på derfra. Det er bare om at komme igang!

Men jeg tror virkelig det er alfa og omega, at du finder nogle gode og sunde interesser. Prøv at dykke lidt mere ned i hvad du tidligere har haft af interesser. Gerne nogle hvor der er mennesker og community som ikke er helt ristede (:

God vind med forandringerne <3


Top
 Profil  
 
Indlæg: 23 maj 2024 22:16 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 maj 2024 22:06
Indlæg: 1
Kort og kontant... kom VÆK fra dem der er poison i dit liv..hellere være alene i 1000 år, end at være 1000 sekunder sammen med nogle der ikke vil det en godt.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team