Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 18 aug 2025 14:05

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 12 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 01 feb 2013 17:44 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 01 feb 2013 17:41
Indlæg: 1
Hej :)

Vi er tre gutter der har planlagt at lave en hashkage imorgen. Vi har kigget os lidt omkring på nettet, men det ville være rart, med gode retningslinjer fra erfarne personer.

Vi vil derfor høre:

- Hvor meget hash skal vi bruge, til tre personer i én kage? Og det er noget med, at hashen skal opløses i fedtstof, korrekt?
- Hvor lang tid går der, før man får effekt ud af ovenstående mængde i foreslår? Skal man spise på tom mave?
- OPSKRIFT!! - Ville være rart ;)

Mvh.

Rygerbanden


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 feb 2013 17:45 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 07 jul 2012 14:37
Indlæg: 224
Search and you will find.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 feb 2013 17:49 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 nov 2010 14:39
Indlæg: 1017
Geografisk sted: Between dimensions - Hell and Heaven
Google..
btw. velkommen til psy

//Zh4d0w

_________________
// "Pain is only a physical condition//
Kāmasūtra: "If food be mixed with the fruit of the thorn apple it causes intoxication". "It also advises a man to anoint his penis with honey infused with datura and long peppers before sexual intercourse to make his partner "subject to his will"
Bagsidens gule sider - Giftlinjen, rådgivning om misbrug mm.

I'm Back!!! ;) Watch out Psy.dk


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 feb 2013 17:49 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 05 sep 2007 22:56
Indlæg: 867
Ja, hashen skulle gøre opløses i fedtstof. Du kan som udgangspunkt bare nolde dit hash ud i noget smeltet smør, og så ellers bare en i kage eller brownie blandning :) Ellers lav brownies med 0,1g hash, og forsøg jer frem ;)

_________________
lolton


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 feb 2013 17:50 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 jan 2013 23:23
Indlæg: 46
Geografisk sted: Langt væk
Hashkage opskrift


125 g. god mørk chokolade evt. mørk Ritter sport m. nødder
150 g. hakkede hasselnødder
160 g. mel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. vanilliesukker
250 g. Hash-smør
200 g. sukker
200 g. brun farin
6 æg (mellem størrelse)
Evt. kakao og flormelis til glasur
Bland feks. En slat Cognag/whisky i De hakkede nødder
+ et par dråber Japanske pebermynteolie dråber i
(tar’ lidt af den grønne smag)

HASH Smør!: ca. 10-15 g fint revet Skunk gennem dørslag, koges sammen med smør på en pande, for at få de aktive stoffer ind i smørret. Der er forskel på styrken i skunken så det kræver nok man har lidt styr på det forskellige typer.


Tilberedning:
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål.
Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse - prøv med en nål, om der hænger noget ved.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 feb 2013 17:57 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 jan 2013 23:23
Indlæg: 46
Geografisk sted: Langt væk
Skal dog lige siges at det ikke er min opskrift :lol:

Håber i nyder fnisekagen og får en god weekend :)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 02 feb 2013 11:41 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 aug 2012 19:07
Indlæg: 770
Hashkage opskrift


125 g. god mørk chokolade evt. mørk Ritter sport m. nødder
150 g. hakkede hasselnødder
160 g. mel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. vanilliesukker
250 g. Hash-smør
200 g. sukker
200 g. brun farin
6 æg (mellem størrelse)
Evt. kakao og flormelis til glasur
Bland feks. En slat Cognag/whisky i De hakkede nødder
+ et par dråber Japanske pebermynteolie dråber i
(tar’ lidt af den grønne smag)

HASH Smør!: ca. 10-15 g fint revet Skunk gennem dørslag, koges sammen med smør på en pande, for at få de aktive stoffer ind i smørret. Der er forskel på styrken i skunken så det kræver nok man har lidt styr på det forskellige typer.


Tilberedning:
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål.
Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse - prøv med en nål, om der hænger noget ved.


Denne opskrift er vel så til en Roskilde camp på 50-100 menesker..


Top
 Profil  
 
Indlæg: 02 feb 2013 15:56 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 feb 2003 02:01
Indlæg: 2386
Geografisk sted: NRBX
Ja du skal IKKE bruge 10-15 gram skunk til tre personer, men det er du nok klar over.

Der kan gå op til halv anden time før virkningen indtraffer, men normalt 45 min til en time.

_________________
Den røde knap →


Top
 Profil  
 
Indlæg: 02 feb 2013 16:38 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 10 okt 2010 13:44
Indlæg: 848
Geografisk sted: The White House
2 gram 110-130'er hash, lav en kage som du normalt ville, put hashen i en grinder, eller morter og knus det til pulver(støv/pulver, det skal ikke kunne blive mindre) smid det i dejen og rør det rundt lige før du smider det i ovnen. det virker altid. lad vær at bage den ved temperaturer over 190 grader. good luck have fun.

_________________
Weed doesn't make you lazy, it just makes you realize things aren't worth doing.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 02 feb 2013 19:47 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 jan 2013 23:23
Indlæg: 46
Geografisk sted: Langt væk
Hashkage opskrift


125 g. god mørk chokolade evt. mørk Ritter sport m. nødder
150 g. hakkede hasselnødder
160 g. mel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. vanilliesukker
250 g. Hash-smør
200 g. sukker
200 g. brun farin
6 æg (mellem størrelse)
Evt. kakao og flormelis til glasur
Bland feks. En slat Cognag/whisky i De hakkede nødder
+ et par dråber Japanske pebermynteolie dråber i
(tar’ lidt af den grønne smag)

HASH Smør!: ca. 10-15 g fint revet Skunk gennem dørslag, koges sammen med smør på en pande, for at få de aktive stoffer ind i smørret. Der er forskel på styrken i skunken så det kræver nok man har lidt styr på det forskellige typer.


Tilberedning:
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål.
Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse - prøv med en nål, om der hænger noget ved.


Denne opskrift er vel så til en Roskilde camp på 50-100 menesker..


Senest rettet af Cannabiz 03 feb 2013 15:19, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
Indlæg: 02 feb 2013 19:53 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 jan 2013 23:23
Indlæg: 46
Geografisk sted: Langt væk
Hashkage opskrift


125 g. god mørk chokolade evt. mørk Ritter sport m. nødder
150 g. hakkede hasselnødder
160 g. mel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. vanilliesukker
250 g. Hash-smør
200 g. sukker
200 g. brun farin
6 æg (mellem størrelse)
Evt. kakao og flormelis til glasur
Bland feks. En slat Cognag/whisky i De hakkede nødder
+ et par dråber Japanske pebermynteolie dråber i
(tar’ lidt af den grønne smag)

HASH Smør!: ca. 10-15 g fint revet Skunk gennem dørslag, koges sammen med smør på en pande, for at få de aktive stoffer ind i smørret. Der er forskel på styrken i skunken så det kræver nok man har lidt styr på det forskellige typer.


Tilberedning:
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål.
Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse - prøv med en nål, om der hænger noget ved.


Denne opskrift er vel så til en Roskilde camp på 50-100 menesker..
Det er jo ikke rocket science at man ikke skal bruge 10-15 gram skunk... :lol:


Top
 Profil  
 
Indlæg: 08 feb 2013 12:29 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 feb 2013 19:45
Indlæg: 31
Geografisk sted: i finder mig aldrig
alternativ til kage kan være popcorn hvor man kommer i olien har prøvet virker fint

_________________
luksus til alle


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 12 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team