Det er en smagssag - nogle foretrækker at spise dem friske, andre vil have dem tørre.
De kan sagtens spises rå - her skal man blot huske, at svampene vejer ca. 10x mere ift. tør tilstand, hvis I har tænkt jer at veje dem. Ellers kan 10-20 stk medium-størrelse svampe give en fornuftig oplevelse. Jeg kan personligt godt li følelsen af, at jeg lige har plukket dem og spist dem. Svampeguden er mest tilfreds når han ikke er tørstig

De kan også tørres, hvis man vil opbevare dem (våde svampe bliver smattede og rådner, hvis de opbevares). Læg dem et sted, hvor der er skygge og ikke alt for varmt, og lad dem stå utildækket i 1-3 dage, så burde de blive tørre. Herefter skal du opbevare dem tørt, lufttæt, i skygge og køligt eller ved stuetemperatur (fx. i en skuffe).
Ved at opbevare dem i fryser, kan man holde bedre på potensen af svampene, hvis de skal opbevares i en længere periode (fx. i måneder eller år). Husk at tørre dem inden.