Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 25 nov 2020 03:42


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 26 feb 2013 02:58 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 dec 2012 04:23
Indlæg: 45
Substans/er: Nepalsk Sativa
Setting: I byen
MODs installed: Ja
Erfaring: Erfaren bruger med omfattende viden

Dosering og anden informaton om substanserne:
15 joints med ca. 0.75 til 1g pot i.

og bongmix til ca. 5 hoveder

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm:
Mig og min gode ven Thomas (fra tidligere triprapport) besluttede os for at tage på tur igen, men denne gang et lidt mere uvant sted, nemlig Odense.

Humøret var oppe og vi var godt klædt på! vores plan var at vi ville være i Odense når togene stoppede med at køre, så vi var tvunget til at rende rundt hele natten indtil det første tog søndag morgen.

Triprapporten
Nå Psy. Nu skal I høre.

I lørdags tog mig og min gode ven Thomas til Odense på "ryger-tur". Vi pakkede en taske med bong, joints, videokamera og Mp3 + højtaler og hoppede på toget til Odense. Vi havde besluttet at vi skulle på opdagelse så vi ville stå af i et lidt mere uvant område af byen... sygehuset.

Kl 20:00 - Ankomst - 1 Joint røget
----------------
Vi stod af toget og kiggede os omkring. Vinter mørket havde lagt sig, men der var masser af lys på stationen og vi ville da lige fyre en lille en mens vi sonderede terrænet. Vi bevægede os langsomt mod centrum mens vi snakkede om hvor vi evt. skulle hen i løbet af natten. vi bevægede os rundt i udkanten indtil vi fandt en passende vej ind mod byen, her smed vi vores første joint og det var da også meget passende, for ikke 5 minutter senere kørte der en lille patruljevogn forbi... vi tænkte at vi nok ville se flere i løbet af aftenen.

Turen gik så som sagt ind mod downtown, vi nåede til gå gaden og besluttede at det da vist var æde tid, så vi hoppede i 7/11 og fik os noget fråder... og så videre!

Kl 22:00 - Er Det her? - 4 joints røget
----------------
Thomas havde i tankerne at vi skulle en tur i eventyrhaven (eller hvad fanden den nu hedder)... som jeg selvfølgelig ikke vidste hvor lå, så jeg fulgte bare ham. Vi kom til den her park... men han kunne sgu ikke genkende den, så vi gik rundt og kiggede lidt. Så fik vi øje på nogle blå lys i mellem nogle buske og vi blev helt overgearede fordi hvad fanden kunne det være. Vi gik så langs en å hen mod lyset... som viste sig at være en bro. her gik det op for Thomas at vi ikke var det rigtige sted, så vi satte og ned og røg en pind for lige at kunne tage os sammen til at gå videre.

Vi blev ved med at gå rundt i udkanten af byen i et lille stykke tid indtil vi fandt et sted tæt på den før nævnte bro hvor vi igen havde pitstop, dog i længere tid. Så musikken kom frem og vi tændte op igen. ren hygge. vi var i godt humør og var så ligeglade med alle de folk der gik forbi og gloede. :D

vi chillede i en lille times tid indtil vi gik videre.

Kl 23:30 - H.C. Andersens Have (Eventyrhaven) - 7 joints røget og 3 bonghoveder
----------------------------
Vi fandt frem til parken som Thomas havde foreslået. Byen var så småt ved at dø ud inden den igen skulle live op til nattens fest og farver. Vi satte os på en bænk, hev musikken frem igen og begynde at lege med bongen. Den gav et godt blæs og vi magtede ikke at rejse os. Vi sad bare der og snakkede, i mørket, og hyggede os. Jeg kan huske at jeg var utroligt tilfreds med at jeg havde købt en cola i 7/11 som stadig holdte, da bongen havde givet en smule kriller i halsen. hehe. Det var på dette tidspunkt at jeg hev en pakke stjernekastere frem som Thomas havde bedt mig tage med. Den dreng elsker at lege med ild og sager, så vi fik en del tid til at gå ved at tosse rundt med dem og brænde plastflasker af :)

Kl 01:00 - Hvad fanden laver hun? - 9 joints røget og 3 bonghoveder
-------------------------
Vi bevægede os videre fra eventyrhaven og rundt i byen, ned af de små sidegader og udenom stive mennesker. Vi kom ned af en mørk gade og så 2 skikkelser ovre på den anden side af vejen fra hvor vi gik. Det var 2 piger og den ene så ud til at halvt sidde og halvt ligge ned, det var ikke nemt at se pga. mørket. Den anden pige som stod op gik lidt rundt og pludselig, så tændte et automatisk lys der hvor de stod... Hun sad kraftedme og pissede hende den anden, der var bare frit udsyn til ALTING... hold kæft hvor vi grinede (for det må man godt i sådan en situation) men vi skyndte os alligevel videre så de kunne få fred.

Vi var ved at være småsultne igen så Thomas satte kurs mod en grillbar som lavede djævelsk gode deep pan pizzaer. Vi købte en stor en til deling og vandrede rundt i 15 min for at finde et sted med læ hvor vi kunne sidde i fred. På det her tidpunkt var det begyndt at blæse en del og det var ret så koldt. Men vi klarede den og vi fik spist vores pizza (Guf!)

Kl 01:30 - Av min røv, av mine ben, av min nakke. - 11 joints røget og 3 bonghoveder
----------------------------
På dette tidspunkt var vi ved at være godt møre og det gik op for os at vi havde overvurderet vores evne til at holde kulden ud og underholde os. Vi kom tæt på stationen og valgte at gå derhen for at få lidt varme og sidde ned. Vi benyttede også tiden til at få røget lidt da vi bare sad og slappede af. Vi satte os i den lille indgangs hal ved perron 8/9 (mod Svendborg, for dem som kender området). Der gik ikke længe før en gruppe på 4 meget stive, middelaldrende mennesker kom ind, de var utroligt højlydte og var meget ligeglade med deres omgivelser, da de frit snakkede om ting man ikke gider høre fra en der er over 30... fy føj. De begyndte så småt at henvende sig til os ang. hvor vi skulle hen og hvad vi lavede. vi svarede bare stille og roligt og de var i bund og grund flinke nok.

Vi besluttede os for at gå ned i tunnelen under perronerne da toilettet dernede er DEJLIG varmt, her fyrede vi lige en lille en men hørte at der kom folk, så vi kiggede og de var den stive gruppe folk fra før. Den ene af damerne kom hen og spurgte om hun ikke nok måtte låne toilettet... og hvad slags personer ville vi være hvis vi sagde nej? så selvfølgelig fik hun lov til det... men der gik ikke 2 sekunder før hun udbryd "Aj, hvorfor ryger i hash?" hvortil vi svarede "fordi vi kan". Det kunne hun ikke argumentere imod og de andre folk tilstede syntes også at det var helt fint. De forsvandt så bagefter og vi så dem ikke igen.

Kl. 03:00 - Nu gider jeg kraftedme ikke mere - 13 joints røget og 3 bonghoveder
------------------------
Nu havde vi kukkeluret på stationen i et stykke tid og ville egentlig til at videre... men hvad sker der så? Det begynder kraftedme at sne... det havde vi ikke forudset og vi var egentlig ret trætte og gad ikke mere. Så den kære Thomas ringede til hans forældre og de ville hellere end gerne hente os, da de godt kunne forstå vores problem.

vi røg de sidste 2 joints mens vi ventede. Jeg havde besluttet mig for at tage hjem til migselv, da jeg havde en smule ondt i hovedet og jeg vidste kæresten savnede mig.
. . .

Alt i alt en hyggelig tur, men vi havde ikke forventet vejret og at vi ville begynde at kede os. Måske vil vi gentage succesen engang til sommer, måske endda et andet sted, hvem ved? har længe gerne ville prøve at tage på en 2 ugers ryger-ferie med en gruppe friske stoners til Lalandia eller noget lignende... man må se hvad fremtiden bringer :D

_________________
"Hvorfor ligner det grønne nullermænd?"


Top
 Profil  
 
Indlæg: 26 feb 2013 05:13 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 05 dec 2012 00:35
Indlæg: 94
Det lyder alt for fedt!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 26 feb 2013 11:39 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2546
Geografisk sted: Kolding
hold kæft man, skulle da have vidst der var to gæve rygere i odense der!
jeg var selv på tur i odense, og chillede også bare rundt med nogle joints.
og hold kæft det blev da også bare fucking koldt, det da begyndte at sne.
super fed rapport!

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Indlæg: 26 feb 2013 17:47 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 dec 2012 04:23
Indlæg: 45
hold kæft man, skulle da have vidst der var to gæve rygere i odense der!
jeg var selv på tur i odense, og chillede også bare rundt med nogle joints.
og hold kæft det blev da også bare fucking koldt, det da begyndte at sne.
super fed rapport!


Haha, aj øv xD vi gik ellers rundt og ledte efter andre rygere... vi tænkte at lugten og lyden af Bob Marley nok ville lokke nogle frem... men nix

_________________
"Hvorfor ligner det grønne nullermænd?"


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team