Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 10 jul 2020 01:16


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 8 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 17 dec 2018 02:02 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 17 dec 2018 00:54
Indlæg: 3
Hej alle,

Jeg er helt ny her og mit primære mål er at høre lidt om andres erfaringer med mikrodosering.

Jeg er bestemt ikke erfaren inden for dette felt. Har indtil for et par år siden aldrig brugt andre stoffer end alkohol. Hash opgav jeg som teenager, fordi det ikke havde nogen effekt.

Ved tilfældighedernes spil, fik jeg for et par år siden mulighed for at prøve ayahuasca i trygge omgivelser. Det var en vild og skelsættende oplevelse og jeg blev opmærksom på hvilket potentiale der kan være i stoffer og det urimelige i at folk ikke selv har lov til at bestemme om de vil bruge den slags.

Herefter læste jeg om mikrodosering og blev fascineret af tanken om at blive mere kreativ og fokuseret i dagligdagen, uden at være decideret påvirket.

Købte nogle frimærker på dark web. Det var også en ny oplevelse, men det fungerede lige så nemt som alt andet online handel :) Mærkerne var på 100 mikrogram og jeg opløste dem i vand og en smule alkohol. I min opløsning, svarede 1 ml til ét mikrogram µg (hvis dosen på mærkerne var korrekt?)

Havde læst mig frem til at en mikrodoserings dosis er 5-20 µg. Så jeg startede forsigtigt med 5 µg. Mikrodoserede ca. hver 3 dag.

Jeg syntes ikke jeg kunne mærke nogen forskel og derefter øgede jeg langsomt dosis indtil jeg var oppe på 20 µg. Nu følte jeg nok jeg kunne mærke noget var anderledes, det var som om det susede lidt i ørene og det var også som om jeg fokuserede mere på hvad der foregik omkring mig, f.eks. andres indbyrdes samtaler. Jeg har også haft dage hvor jeg havde ekstra meget energi og stærk lyst til at producere noget (arbejdsmæssigt).

Jeg havde dog meget svært ved at vurdere om det var placebo, for jeg fokuserede naturligvis meget på enhver ting som kunne skyldes mikrodosen. Min kæreste observerede at jeg snakkede mere end jeg plejer og det tror jeg er korrekt. Det var som om jeg var blevet mere udadvendt. Faktisk følte jeg en snert af at være fuld når jeg tog doser omkring 20-25 µg, men det var ikke specielt behageligt og de effekter som jeg søgte = øget kreativitet og fokus syntes jeg ikke jeg kunne spore overbevisende.

Doserne på 20-25 µg er nok for høje, men jeg savnede en mærkbar virkning. På et tidspunkt blev jeg i tvivl om det overhovedet var rigtig LSD jeg havde fået fat i, og en aften tog jeg ca. 50+ µg inden jeg gik i seng. Vågnede et par timer efter af den vildeste drøm, og lå derefter vågen i 2-3 timer hvor jeg trippede rimelig vildt. Ud og ind af kroppen op i universet hvor jeg så hvordan det hele var startet osv - jo stoffet var virksomt. Fik nærmeste ikke sovet den nat, men var forbløffende frisk næste dag :)

Jeg har herefter fortsat forsøget (i alt har jeg været i gang i 4 mdr). Men har været lidt ustabil i mit indtag. Nogle gange 3 dage imellem, nogle gange en uge. Har undervejs prøvet at købe en anden type frimærker i håb om at det ville gøre en forskel. Men må indtil videre konstatere at det ikke har den ønskede effekt på mig.

Som det fremgår af ovenstående, så har jeg været meget opsat på at se hurtige resultater. Det er muligt at en lavere dosis over længere tid ville være mere optimalt. Men de beretninger jeg har set på nettet, lader det til at folk meget hurtigt oplever positive resultater.

Jeg vil meget gerne høre andres erfaringer.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 dec 2018 04:26 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 687
"kreativ og fokuseret". Kan du uddybe hvad du mener med de 2 ting? :)

_________________
Min gamle flamme Lone led af svær kronisk forstoppelse som døde i fjor med 5 kg forhærdet afføring som de fandt under obducering


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 dec 2018 13:17 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 510
Jeg synes at LSD kan være godt til kreative problemløsninger men ikke nødvendigvis motivation eller fokus. Hvis du sidder fast med et projekt og har svært ved at tænke ud af boksen synes jeg at LSD hurtigt kan skabe nogle fede reflektioner selv i microdoser, til hvordan det også kan gribes an.

Motivation og fokus finder jeg i planter med adaptogene egenskaber såsom Bacopa, Rosenrod Mucuna mf.

Hvis du er mere til de kemiske midler er der også Modafinil/Adrafinil Div. Racetamer, Cholinpræparater, mf.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 18 dec 2018 23:03 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 17 dec 2018 00:54
Indlæg: 3
@Læbepomaden - At det vil være lettere for mig at finde løsninger på komplekse problemstillinger og at når jeg arbejder på at løse dem, kommer jeg hurtigere i "the zone" - som det er beskrevet i mange af de artikler jeg har læst :)

@Nafets Ok, så du har faktisk oplevet det fungere. Hvor store er dine mikrodoser? Jeg mener, er de så store at du tydeligt kan mærke du har taget dem, eller er det helt subtilt?
Jeg har overvejet om jeg skulle prøve svampe i stedet. Planterne/kemien du nævner har jeg ingen kendskab til ;) Men så er der da lidt at læse på.

Tak


Top
 Profil  
 
Indlæg: 19 dec 2018 08:55 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 jun 2009 11:55
Indlæg: 2172
Geografisk sted: Casa Tranquila
Altså jeg har ikke megen erfaring, men en smule.

Jeg har det sådan at man skal ret langt ned, måske 10-15 ug maks. Hvis jeg kommer op på 20-30 ug, så bliver jeg glad og får for meget energi til at fokusere på arbejds relaterede ting. Det er meningen at man skal tage så lidt, at man ikke kan mærke det. Så tager man de der doser igennem en måneds tid og bruger derefter en måneds tid på at reflektere over om det havde nogen effekt. Hvis ikke kan man forsøge at gå lidt op i dosis. Synes dog umiddelbart det lyder til at du har overdoseret.

Jeg synes dog samtidig du beskriver problemet med mikrodosering meget godt og det er at man forventer at det er et mirakelmiddel og bliver skuffet over at det er det ikke.

Derfor ender man nemt med at tage mere fordi man ikke ved hvordan effekten faktisk skal være. Jeg kunne nemlig heller ikke holde mig nede på de helt lave og subtile doser. Derfor stoppede jeg med at mikrodosere helt. Jeg tror det kan bruges mod depression og lign. men til at øge sin arbejdsindsats så kræver det nok at man har et meget frit og kreativt arbejdsmiljø.

Tror det kan være fint hvis man er designer eller kunstner, men personligt giver det kun mening for mig at bruge en dag hvor jeg ikke har forpligtelser, men gerne vil forsøge at få noget fra hånden. Jeg synes lidt det føles som om at man hele tiden er på en perfekt dosis kaffe med et fedt twist. Men man skal nok dosere lidt under det jeg har gjort, hvis det skal fungere i hverdagen.

_________________
«Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større.
Det er slet ikke så unyttigt endda.»
HKH Margrethe ll af Danmark


Top
 Profil  
 
Indlæg: 19 dec 2018 12:24 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 510
Har typisk taget 10-15 ug hvilket har været for mig ret subtilt, har dog kunne mærke en øget energi, sveden i håndfladerne, og mere tendens til latter og lyst til at socialisere. Har prøvet at tage 20-30 ug på nogle dage hvilket jeg synes var i overkanten hvor det begyndte at summe lidt og fik noget fysisk uro og kunne ikke rigtigt foretage mig noget fornuftigt.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 dec 2018 00:47 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 17 dec 2018 00:54
Indlæg: 3
Tak. Rigtig godt input fra jer begge!

Jeg vil prøve at holde mig til lave doser i en måned eller to og se om jeg kan konstatere nogen effekt.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 jan 2019 23:01 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 06 dec 2018 15:58
Indlæg: 11
Jeg har været igang med et lignende projekt som du beskriver i en 2-3 år må det vel efterhånden være - med ret mange forskellige kemiske forbindelser i spil.

Du skal være velkommen til at spørge :)


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 8 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 9 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team