Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 28 jul 2025 01:12

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 15 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 apr 2007 22:52 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 16 apr 2007 22:50
Indlæg: 1
Kan det lade sig gøre? Bare en helt simpel brownie efter mutters kogebog kun tilsat det hemmelige krydderi?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 16 apr 2007 23:09 
Offline
Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: 25 maj 2005 23:45
Indlæg: 2487
Geografisk sted: Inside the animal
Ja, det kan det godt. Bare lad være med at bruge for meget, det giver ikke nødvendigvis en bedre virkning

_________________
- Spis ild
Støt Psychedelia
Psychedelia.dk på facebook


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 16 apr 2007 23:11 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5100
Og opløs det i fedtstof før og lad det stå på lidt varme (under 200 grader), derefter tilsæt fedtstof-tjalden til din opskrift :)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17 apr 2007 13:53 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 maj 2006 20:51
Indlæg: 2145
Geografisk sted: Jylland
Nu var emnet egentlig 'hash cookies uden hampesmør' kan det lade sig gøre?

Selvfølgelig kan det lade sig gøre. Men ville klart foretrække at opløse hashen i et fedtstof, foreksempel smør. Da dette får nogle inaktive stoffer i tjalden til at blive aktive og dermed gør dig mere skæv.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 apr 2007 14:22 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 aug 2005 09:17
Indlæg: 1752
FUFU skrev:
Kan det lade sig gøre? Bare en helt simpel brownie efter mutters kogebog kun tilsat det hemmelige krydderi?


Må jeg spørge, hvad du har imod hampesmør?

Uanset hvordan man vender det, så er det eneste rigtige at få opløst og opvarmet din hash i kagernes fedtstof. Det øger potensen af dine kager og sikrer som det eneste en 100% homogen fordeling af styrken i dine kager.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17 apr 2007 15:13 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 feb 2003 02:01
Indlæg: 2902
Geografisk sted: Et brostenskast fra Staden
Hvad med at putte tjalden i det smør der sædvanligvis skal i brownies?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17 apr 2007 21:07 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5100
kemal skrev:
Nu var emnet egentlig 'hash cookies uden hampesmør' kan det lade sig gøre?

Arh ja på den måde, tænker bar på langtids opvarmning af cannabis i smør, og så nedkøling, og derefter tilsætning når jeg tænker hampesmør. my bad..


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17 apr 2007 21:14 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 03 mar 2007 20:04
Indlæg: 697
Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid.

Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. :wink: men 100% skal da prøve det en dag hehe


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17 apr 2007 23:12 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 okt 2004 14:30
Indlæg: 1051
Søren Putte skrev:
Hampesmør kræver jo pot/skunk (...)

Eller hash.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 apr 2007 08:35 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 maj 2006 20:51
Indlæg: 2145
Geografisk sted: Jylland
Søren Putte skrev:
Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid.

Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. :wink: men 100% skal da prøve det en dag hehe


Den tid smøret tager at lave?

Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør. :)?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 apr 2007 16:30 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5100
kemal skrev:
Søren Putte skrev:
Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid.

Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. :wink: men 100% skal da prøve det en dag hehe


Den tid smøret tager at lave?

Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør. :)?

Dette menes med hampesmør:
Citat:
Hampsmør (luxus)

Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør.

500 g. alm. smør
25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud

Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. -

Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter

Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen.

Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 apr 2007 17:00 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 maj 2006 20:51
Indlæg: 2145
Geografisk sted: Jylland
BisMann skrev:
kemal skrev:
Søren Putte skrev:
Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid.

Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. :wink: men 100% skal da prøve det en dag hehe


Den tid smøret tager at lave?

Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør. :)?

Dette menes med hampesmør:
Citat:
Hampsmør (luxus)

Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør.

500 g. alm. smør
25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud

Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. -

Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter

Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen.

Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren


Det er jeg godt klar over. :)

Men Søren Putte siger han ikke har fået lavet brownies endnu pga. det tager så langt tid med smøret.

Den opskrift du har skrevet der, er jo hvis man ikke skal bruge smørret lige med det samme.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 apr 2007 17:30 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5100
kemal skrev:
BisMann skrev:
kemal skrev:
Søren Putte skrev:
Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid.

Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. :wink: men 100% skal da prøve det en dag hehe


Den tid smøret tager at lave?

Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør. :)?

Dette menes med hampesmør:
Citat:
Hampsmør (luxus)

Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør.

500 g. alm. smør
25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud

Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. -

Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter

Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen.

Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren


Det er jeg godt klar over. :)

Den opskrift du har skrevet der, er jo hvis man ikke skal bruge smørret lige med det samme.

Netop :) Hampesmør laves på forhånd, skulle virke en del stærkere end bare opløset i fedstof og smidt i bageopskrift, men vil bare spørgsmålet om længere opvarmning ellers :twisted:


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 apr 2007 20:34 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 03 mar 2007 20:04
Indlæg: 697
Jeg ryger mig bare en kæmpe stor 275 smøgs joint i stedet, så er alle tilfredse? :joint:


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 apr 2007 20:47 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 okt 2006 21:17
Indlæg: 83
Geografisk sted: en blomstereng omgivet af flyvende grønne guldfisk! (i Århus))
:yeah: det er go' stil!! :joint:
Jeg vil oss snart til at eksperimentere med hash i madlavning... men tror lige jeg venter til jeg flytter ud og får mit eget køkken.. :D


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 15 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 11 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team