BisMann skrev:
kemal skrev:
Søren Putte skrev:
Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid.
Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave.

men 100% skal da prøve det en dag hehe
Den tid smøret tager at lave?
Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør.

?
Dette menes med hampesmør:
Citat:
Hampsmør (luxus)
Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør.
500 g. alm. smør
25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud
Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. -
Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter
Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen.
Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren
Det er jeg godt klar over.

Men Søren Putte siger han ikke har fået lavet brownies endnu pga. det tager så langt tid med smøret.
Den opskrift du har skrevet der, er jo hvis man ikke skal bruge smørret lige med det samme.