Ja. Der er nemlig en stor forskel, fordi formålet er at oplyse psilocybin i vand og lave te med det psykoaktive vand. Lad os antage, at ved enhver kogning bliver der oplyst 50% af psilocybinindholdet i vand og resten forbliver i svampekødet. Så anden gang du koger svampe, udtrækker du 50% af 50%, altså 25% og 12,5%, tredje gang du koger dem. Der går selvfølgelig noget til spild, men i øvrigt undgår du at spise svampekød, der kan give større eller mindre maveproblemer. Denne udtræk-te smager, som nævnt, ret specielt (har kun lavet den med Ps. Cubensis og den smagte helt vildt god i forhold til tørrede svampe), og psilocybin som er fuldstændigt oplyst i vandet virker hurtigere og stærkere, men også kortere.
Hvis man har lidt tid og vil gerne prøve på noget lidt andet, så er der ideén.
Vil gerne prøve det igen snart. Måske laver jeg en guide

.
Og forresten - I vil måske spørge hvorfor jeg anbefaler lakrids te. Det er nemlig fordi, den er bedst til at dække svampenes smag, og generelt passer den til svampe - smager lidt magisk :]! Har også lavet teen med Rooibos... puha...