Citat:
Jeg søger gode råd og links om, hvordan man laver pot chai (af skunk-rester).
Der er en del opskrifter, har også en film hvis det er med god humor

Citat:
En god bekendt har rådet mig til at koge mine blade og grene i vand i flere timer og herefter smide vandet ud, idet det indeholder flere "giftstoffer" som udskilles under kogningen, og som man kan få hovedpine af mv. Han påstår, at der ikke går noget "guf" til spilde, når man koger sine blade mv. i vand. Det er først når der kommer mælk eller andre fedtprodukter i, at olien trækkes ud.
Det eneste jeg lige kan komme i tanke om er hvis skunken ikke er tørret korrekt og indeholder meget klorofyl. Det smager ikke så godt men er ikke giftigt
Citat:
Jeg tøver dog lidt, idet jeg her på sitet har læst et indlæg, hvori det hævdes, at man ikke behøver at bruge olie, blot man koger længe nok...!
Det er noget vrøvl, der skal altid fedtstof af en eller anden art og varme til at forberede THC til oral indtagelse. Det er muligt at få effekt uden, men ikke en brøkdel af effekten hvis det er lavet korrekt
Citat:
Hvad gør I? Koger i også først i vand for at udskille "giftstoffer"?
Nej. Varmer fedtstof og tilføjer tjald