og sresten af deres program er også ret godt.
JA! Den her er ret god:
http://frihedskaemperne.dk/politik/abort Hvad med resten af programmet?
F.eks.
Citat:
Stat og kirke
Vi har religionsfrihed i Danmark. Man har altså frihed til at dyrke sin egen religion på hvilken som helst måde, blot det ikke strider mod lovgivningen. Dette forudsætter et personligt engagement — statslig indblanding er unødvendig.
Kirken skal drives på frivillig basis
Selv om kristendommen i Danmark har en historisk forankring i den evangelisk-lutherske kirke, bør alle trosretninger være lige for loven. Frihedskæmperne mener således, at folkekirken skal løsrives fra staten, og på lige fod med andre trossamfund forvalte forpligtelser og livsudfoldelser på frivillighedens basis. Herved bliver kirkeministeriet overflødiggjort.
Bland ikke stat og religion
Et trossamfunds indre liv skal ene og alene bestemmes af medlemmerne selv uden indblanding fra statsmagten. Enhver form for sammenblanding af religion og stat er uhensigtsmæssig og medfører interessekonflikter, da stat og religion formodes at have forskellig målsætning.
Kirkebygninger
Vi forestiller os, at nogle kirker vil blive brugt som historiske monumenter, mens andre sælges eller lejes ud til kirkelige formål, med den klausul, at de bevares i deres stil og udformning af hensyn til den historiske arv. Ejerforholdet staten og folkekirken imellem skal udredes.
Civilregistrering
Folkekirkens hidtidige forpligtelser omkring civilregistrering m.m. bør overgå til de kommunale myndigheder.
Citat:
EU
EU er et politikerskabt embedsmandsvælde uden grobund i befolkningerne, som når de er blevet hørt, ofte har stemt nej. EU er således en kolos på lerfødder — et elitært projekt, som kun kan fastholdes ved at undertrykke de naturlige kulturelle og politiske forskelle nationerne imellem.
Overtagelse af Danmarks suverænitet
Frihedskæmperne er i stærk opposition mod EU's systematiske overtagelse af medlemslandenes lovgivning og suverænitet. Endvidere er EU-medlemskabet en kæmpe udgift for Danmark. I 2010 kostede det således Danmark godt 6 milliarder kroner netto at deltage.
En stadig snævrere sammenslutning
Siden indgåelsen af Rom-traktaten i 1957 har medlemsstaterne forpligtet sig til at arbejde for "en stadig snævrere sammenslutning mellem de europæiske folk”. Det har altså været en politisk dagsorden fra starten at arbejde hen imod et økonomisk og politisk total-integreret Europa, et de facto Europas Forenede Stater. Selvom Danmark har været en del af denne stadig tættere integration siden 1973, er dette ikke blevet kommunikeret klart til den danske befolkning.
Ingen tillid til euroen
Frihedskæmperne har ingen tillid til euroens overlevelse i sin nuværende form og mener, at projektet fra starten har været et urealistisk eksperiment, hvor vidt forskellige økonomiske virkeligheder og traditioner er forsøgt sammenkoblet politisk.
Helt ud af EU
Danmark har afgivet en væsentlig del af sin suverænitet til EU. Det er nu, vi skal trække os ud, før det er for sent. Hvis vi vil bevare Danmarks selvstændighed, skal vi helt ud af EU så hurtigt som muligt!
Frihedskæmperne mener,
at Danmark hurtigst muligt skal helt ud af EU
at EU er et elitært og udemokratisk projekt
at EU er et kæmpemæssigt organiseret spild af tid og ressourcer
at Danmark vil drage økonomisk fordel af at stå uden for EU
at Danmark i øvrigt skal samarbejde og samhandle med alle vores naboer
og
Citat:
Globalisering
Globaliseringen af verdensøkonomien har stillet Danmark i nye konkurrencemæssige udfordringer. Den teknologiske udvikling har muliggjort umiddelbar udveksling af information på tværs af kontinenterne og har gjort danske virksomheder i stand til at outsource store dele af deres produktion til lavtlønsområder.
Sårbar økonomi
Denne udvikling kan være gavnlig for omsætningen, men rummer samtidig store risici, idet Danmark, som et lille land med en åben økonomi, har gjort sig meget sårbar over for internationale økonomiske kriser, prisstigninger og fremmede regeringers politiske indgreb i markederne.
Et konsulentland
De senere år har det fremherskende budskab været, at danskerne i fremtiden skal leve af vores viden og knowhow. Derved bliver vi et konsulentland; med konsulentydelser der på kort sigt er meget indbringende, men som på langt sigt vil blive sværere og sværere at sælge, i takt med at udviklingslandenes egne befolkninger opnår samme vidensniveau som os.
Mistede værdier
Reelt har Danmark flyttet store værdier og mange arbejdspladser ud af landet — oven i købet i høj grad til lande som ligger geografisk og politisk langt fra os. Vi har brug for at få produktion af fysiske varer tilbage, så vi ikke står efterladt med teoretisk viden uden den praktiske erfaring, der følger af egen produktion.
Konkurrenceevnen
Vi bør imødegå denne udvikling ved at sikre et erhvervsklima i Danmark, som tiltrækker kapital og skaber arbejdspladser. Dette kan ikke gøres uden en gennemgribende reform af samfundsøkonomien. Prisen på dansk arbejdskraft er alt for høj, hvilket gør vores varer alt for dyre at producere. Derfor skal skattetrykket sænkes markant, så lønningerne kan sænkes uden forringelse af købekraften.